De uitdaging

De sleutel tot mindfulness is acceptatie. Het loslaten van dingen die we niet kunnen controleren en niet zeuren, kreunen, klagen of stilstaan bij tegenslagen in ons leven. Er voor kiezen geen energie te verspillen aan gestrest en boos te zijn met de realiteit van het leven. Niet toestaan ​​dat die dingen al je gedachten in beslag nemen. Niet de gedachten wegduwen, maar zorgen dat deze gedachten niet je leven controleren.

Vergeet niet dat mindfulness een manier van leven is. Het is geen snelle eenmalige oplossing voor alles. Dus het ontwikkelen van mindfulness kost tijd. Door het nemen van een paar momenten per dag om een gemakkelijk taak bewust uit te voeren, werk je aan je eigen mindfulness en verminder je stress en angst.

Doe de komende 30 dagen mee aan deze Mindfulness uitdaging. Ik zal elke dag een nieuwe blog toevoegen met een eenvoudig uit te voeren taak. De meeste zijn in een paar minuten te doen.

Deel je ervaring via commentaar op het blog of via Twitter met behulp van #Mindfulnessuitdaging .Wil je rechtstreeks je ervaringen met mij delen doe dat via de Facebook pagina van Trainingen met LEV of via Twitter @Trainingen_LEV

Het is allemaal voor een goed doel… Jouw gezondheid en welzijn.

Begin vandaag door met mij de uitdaging aan te gaan!

Deel dit bericht met zoveel mogelijk mensen, dan wordt de uitdaging nog mooier.

Thanks to @Ed_Tmprince of Education’s Voice Blog for letting us use her creative ideas.

Leave a Comment

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *