Mindfulness voor onderwijsteams.

Inschrijving

Start: in overleg
Duur : in overleg
Docent: Angelique de Koning
Telefoon : 06 382 264 73
Fax:
E-mail : inschrijven@trainingenmetlev.nl
www.trainingenmetlev.nl

Wat kunt u verwachten tijdens de Mindfulness voor onderwijsteams studiedagen?

De constante werkdruk in het onderwijs heeft veel invloed op de manier waarop docenten voor de klas staan en dat heeft weer zijn weerslag op de leerlingen.

Door vernieuwende tools in te zetten vanuit de MBSR leert uw team daadwerkelijk een gezonde Mindset te maken. Zij kunnen daardoor zichzelf en de ander beter leren begrijpen wat zorgt voor een heldere communicatie en verbetering van de werksfeer.

Ons team heeft ruime ervaring en expertise in het onderwijs (als oud docenten) en wij weten als geen ander wat voor invloed de sfeer en innerlijke rust heeft op schoolteams, docenten en leerlingen. Uit wetenschappelijk onderzoek is gebleken dat het effect groot is nadat schoolteams de overgang naar de nieuwe ‘mindset’ durven te maken.

Voor u heeft Trainingen met LEV een speciale studiedag uitgewerkt genaamd ‘Mindfulness voor onderwijsteams’. Tijdens de studiedagen leren uw docenten een eigen natuurlijke bescherming opbouwen die ze kunnen inzetten in stressvolle situaties. Verder krijgt u tools aangeboden vanuit de Mindfulness die praktisch ingezet kunnen worden in de eigen klas voor zowel zichzelf als voor de leerlingen.

Als onderdeel van deze studiedagen krijgen de teams een heerlijke DimSum buffet aangeboden en daarnaast worden de studiedagen ondersteund met oefeningen uit de Qi Gong.

Waar en wanneer?

De Mindfulness voor onderwijsteams studiedagen worden op locatie gegeven. Datum en tijdstip zijn in overleg. Qua duur zijn er verschillende vormen mogelijk.

Kleding en materiaal

De deelnemers kunnen het beste makkelijke kleding aantrekken, voor meer bewegingsvrijheid.

Programma

Wilt u meer informatie of bent u geinteresseerd druk dan op de knop hieronder.

Trainingen met LEV wil door middel van unieke trainingen, workshops en retraites mensen leren om met aandacht (Mindful) zichzelf, de relaties met anderen en het leven in alle facetten te ervaren en te accepteren.