Angelique de KoningAngelique de Koning

Eigenaar Trainingen met LEV, Trainer Mindfulness

Als trainer/coach en docent ben ik gespecialiseerd in het begeleiden van mensen die vastlopen in hun (werkzame) leven. Ik vind het belangrijk om mijn trainingen en individuele coaching op een persoonlijke en authentieke manier te geven. Mijn motto is dan ook: ‘Leren van jezelf en anderen, ervaren en verbinden op een respectvolle manier’. Daarbij begeleid ik mensen die een handreiking en advies nodig hebben zodat ze zelf weer een gezonde balans vinden en goede keuzes kunnen maken.

VMBNAspirant lid Vereniging Mindfulness Based trainers in Nederland en Vlaanderen (VMBN), Diverse Mindfulness opleidingen, HBO Bachelor of Social Work (BSW) HSAO, HBO Bachelor of Education PABO, Diverse Post HBO opleidingen

Mijn in het oog vallende eigenschappen zijn: Authentiek, liefdevol, respectvol, enthousiast, humor, integer, denken in mogelijkheden, mindful, met aandacht en heldere communicatie.

Suzanne de LangeSuzanne de Lange

Trainer Mindfulness

Hier ben ik, Suzanne de Lange. Buiten mijn werk om ben ik moeder, partner, dochter, vriendin, zus & schoonzus. Buiten wandelen vind ik ontzettend lekker, het liefst samen met mijn vriend of een vriendin en vervolgens met een warme kop thee bij een haardvuurtje binnen rozig worden en doorkeuvelen. Als ik werk, ben ik een gedreven en betrokken psychomotorisch therapeut en mindfulness trainer. Na mijn master psychologie, ben ik met wat omwegen naar verre landen die mij een rijker mens hebben gemaakt, mij steeds meer gaan richten op deze twee vakgebieden. Bij beiden staat ervaringsgericht werken centraal, en dit is de kracht voor duurzame verandering. Zoals de rode draad van mijn leven laat zien, is mijn passie om met mensen in contact te komen, te verbinden. Met mijn opgedane kennis en ervaring, laat ik cliënten ervaren, tot inzicht komen en geef ik instrumenten mee, voor een lichter en gelukkiger leven, waar alle ruimte is voor een glimlach, naar jezelf en naar de ander.

VMBNCategorie 1 lid Vereniging Mindfulness Based trainers in Nederland en Vlaanderen (VMBN), psychomotorisch therapeut

Mijn in het oog vallende eigenschappen zijn:

Ons netwerk

Ook werken wij met een uitgebreid netwerk van ZZP-trainers met een grote diversiteit aan specialismen.