Angelique de KoningAngelique de Koning

Eigenaar Trainingen met LEV, Trainer Mindfulness

Als trainer/coach en docent ben ik gespecialiseerd in het begeleiden van mensen die vastlopen in hun (werkzame) leven. Ik vind het belangrijk om mijn trainingen en individuele coaching op een persoonlijke en authentieke manier te geven. Mijn motto is dan ook: ‘Leren van jezelf en anderen, ervaren en verbinden op een respectvolle manier’. Daarbij begeleid ik mensen die een handreiking en advies nodig hebben zodat ze zelf weer een gezonde balans vinden en goede keuzes kunnen maken.

VMBNAspirant lid Vereniging Mindfulness Based trainers in Nederland en Vlaanderen (VMBN), Diverse Mindfulness opleidingen, HBO Bachelor of Social Work (BSW) HSAO, HBO Bachelor of Education PABO, Diverse Post HBO opleidingen

Mijn in het oog vallende eigenschappen zijn: Authentiek, liefdevol, respectvol, enthousiast, humor, integer, denken in mogelijkheden, mindful, met aandacht en heldere communicatie.

Laura VerhoogOrlando Adolphus

MfN registermediator, arbeidsrechtspecialist, trainer en coach

Rijkdom: dat is hoe ik het ervaar dat ik over de jaren heen een groot aantal conflicten heb mogen begeleiden. Zowel zakelijk, in het bijzonder arbeidsrechtelijke, als persoonlijke kwesties. Het vertrouwen wat mensen in mij hebben om hun persoonlijke en/of zakelijke belangen met mij te delen en zich kwetsbaar opstellen vind ik alles behalve vanzelfsprekend. Dat vormt vooral de basis van mijn resultaten, waarbij het voeren van de dialoog de rode draad vormt.

In geval van een conflict of een arbeidsrechtvraagstuk weten de meeste mensen wel wat zij willen. De weg ernaartoe oftewel het “hoe” is wat vaak als lastig wordt ervaren. Hoe neem je de regie? Of beter gezegd hoe hou je de regie op de weg naar het resultaat? De ander in staat stellen om zijn/haar verwachtingen te managen.
Op dat vlak zit mijn drive en expertise om als registermediator, procesbegeleider of adviseur arbeidsrecht op te treden.

Mijn in het oog vallende eigenschappen zijn: het denken in mogelijkheden, aandacht voor mens en resultaat, zacht zijn in de relatie en strak op proces en de inhoud, het delen van kennis, het enthousiasmeren en het leggen van verbindingen met de focus op samenwerking.

Orlando is geregistreerd bij de Mediatorsfederatie Nederland en als lid aangesloten bij de Nederlandse Mediatorsvereniging.

Laura VerhoogLaura Verhoog

Trainer Mindfulness

Doen wat bij je past, en niet jezelf passen aan wat je doet. Ik ben zelf een van de vele mensen die nu denkt: Had ik dat maar eerder geleerd, toen ik nog op school zat en leerde lezen, schrijven en rekenen, klaargestoomd voor de inmiddels veeleisende maatschappij. Volwassenen, maar ook steeds meer kinderen en jongeren, maken zich meer zorgen om de toekomst dan wat in mijn ogen de essentie is om je als authentiek persoon te kunnen ontwikkelen: Kijken naar wie jij zelf bent, hoe je met jezelf omgaat en hoe je met anderen omgaat. Leren om okay zijn met wie je bent, met alles wat daarbij hoort. Wat wil je eigenlijk in dit leven en hoe kun je goed voor jezelf en jouw ambities zorgen? Mijn missie is om ouders, kinderen en jongeren dit zo vroeg mogelijk mee te geven.

Vroeg geleerd is oud gedaan, en je bent nooit te oud om te leren!

Als afgestudeerd gezondheidspsycholoog richt ik me op hoe we de dingen kunnen voorkomen in plaats van genezen; deze moderne maatschappij vraagt om een andere manier van zijn, doen en denken, voor zowel volwassenen als kinderen. In mijn opleiding tot yogadocent in India maakte ik kennis mindfulness en zelfcompassie. De combinatie van deze oosterse zen-technieken met mijn westers wetenschappelijke achtergrond maakt dat ik de balans tussen lichaam en geest als prioriteit stel in mijn coaching, zonder hierin zweverig of vaag te worden. Ook ben ik opgeleid tot paardencoach, wat inhoudt dat een paard, als zijnde een spiegel, wordt ingezet om mensen verder te helpen in hun persoonlijke ontwikkeling. Een hele speelse en out of the box manier om jezelf beter te leren kennen!

Mijn in het oog vallende eigenschappen zijn: Humor, authenticiteit, vriendelijkheid, mildheid, out of the box en balans

Ons netwerk

Ook werken wij met een uitgebreid netwerk van ZZP-trainers met een grote diversiteit aan specialismen.