Mindfulness training voor particulieren

Inschrijving

Start: zie cursus
Duur : 8 weken
Docent: Angelique de Koning
Telefoon : 06 382 264 73
Fax:
E-mail : inschrijven@trainingenmetlev.nl
www.trainingenmetlev.nl
Voor wie is deze Mindfulness training voor particulieren bedoeld?

Deze Mindfulness training is  bedoeld voor particulieren die met behulp van Mindfulness beter willen omgaan met alle druk in het dagelijks leven.

Op welke manier kan Mindfulness Training u helpen?

Deze Mindfulness Training voor particulieren is een variatie op de standaard MBSR Training. MBSR staat voor Mindfulness Based Stress Reduction. De drukte van alledag zorgt bij veel mensen voor een hoop onrust. Samen met verwachtingen van de buitenwereld hakt dit er behoorlijk in. U herkent misschien klachten zoals vermoeidheid, concentratie- en slaapproblemen. Uiteindelijk kan dit zelfs leiden tot een burn-out of een depressie.

Tijdens de Mindfulness Training van 8 weken wordt u geleerd om tot uzelf te komen. Door de juiste aandacht en concentratie te trainen leert u de dingen te ervaren zoals ze zijn. Deze nieuwe levenshouding leert u om volledig aanwezig te zijn in het moment. Zowel fysiek, emotioneel als mentaal.

U wordt bewust van automatische denk- en gedragspatronen. Door deze inzichten kunt u zich beter concentreren en los laten. U leert een levenshouding aan waarmee er ruimte ontstaat voor grote innerlijke rust. Dit verbetert de balans van lichaam en geest.

QiGong bewegingen zijn onderdeel van de training. Deze Chinese bewegingsvorm zal samen met ademhalings- en visualisatietechnieken de rode draad vormen. Als gecertificeerd Mindfulness en QiGong trainer wil ik u graag uitnodigen aan deze training mee te doen.

Mindfulness betekent aandacht geven op een speciale manier: Doel bewust, op het moment zelf, niet oordelend en aan dingen zoals ze zijn.
Cursus Data

Regelmatig (met uitzondering van de vakantieperiodes) start er een nieuwe groep. De groepen zijn 3 tot 12 deelnemers groot. De startdatums voor de komende maanden zijn:

  • woensdag 4 april 2018 17.30 – 19.30 (tijdens de schoolvakantie zijn er geen lessen)

Individueel kan ook. Stuur een email of bel ons even voor meer informatie.

Programma MBSR

De Mindfulness training voor particulieren bestaat uit 8 mindfulness bijeenkomsten van ieder 2 uur. Het programma van deze bijeenkomsten ziet er als volgt uit:

  • Week 1. De automatische piloot
  • Week 2. Omgaan met hindernissen
  • Week 3. Bewustzijn van de ademhaling
  • Week 4. Aanwezig blijven
  • Week 5. Toestaan, laten zijn
  • Week 6. Gedachten zijn geen feiten
  • Week 7. Hoe kan ik het beste voor mijzelf zorgen
  • Week 8. Gebruiken wat geleerd is om met  toekomstige stressvolle situaties om te gaan

Uw investering

De investering in uzelf bedraagt voor deze Mindfulness training € 363,- (incl. BTW). Pas na betaling vooraf is de aanmelding definitief.
Deze training kan ook individueel gevolgd worden. Bel ons voor de details en de prijs.

Vergoedingen door verzekeraars

Vraag u zorgverzekeraar naar de mogelijkheden.

Locatie

De trainingslocatie is mede afhankelijk van het aantal deelnemers.
Het Coachhuis
Bleiswijkseweg 55
Zoetermeer

Trainingen met LEV wil door middel van unieke trainingen, workshops en retraites mensen leren om met aandacht (Mindful) zichzelf, de relaties met anderen en het leven in alle facetten te ervaren en te accepteren.