Work it!

U herkent het ongetwijfeld:

‘Veranderingen in uw organisatie gaan niet vanzelf’.

U wordt samen met uw collega’s uit de comfort-zone gehaald en moet met nieuwe processen, collega’s en organisatiestructuur aan de slag.

Stel je voor dat je bij veranderingen in organisatie ziet wat wordt gevraagd, je ervaart wat dat voor jou betekent en jij weet hoe je met lastige situaties om kunt gaan. Wat zou dit betekenen voor het verloop van het veranderproces/traject?

In ons uitgebreide programma komen diverse technieken aan de orde die van belang zijn bij veranderingen in organisatie en hebben betrekking op de volgende vakgebieden:

– Management
– Conflicthantering
– Mindfulness
– Visualisatie
– Coaching

Met behulp van rollenspellen en improvisatie vertalen we de belangrijkste theorieën naar de dagelijkse praktijk op de werkvloer.

Medewerkers en leidinggevenden ervaren gedurende ons programma energie, motivatie en spirit om veranderingen met succes door te voeren. Zij krijgen:

– Inzicht in eigen kwaliteiten en vaardigheden
– Tools om met conflicten en stress om te gaan
– Handvatten voor effectieve communicatie
– Motivatie voor creatie van een prettige werksfeer
– Inzicht in samenwerking
– Flexibiliteit op de werkvloer

Hieronder vindt u het volledige work it! programma-aanbod.

Programma Trainingen met LEV

Toon alles

Verandering. Maak er een positieve ervar...

Op welke manier kan een Work it! (Aandacht voor verandering) management training u helpen bij het managen van verandering in uw organisatie? Met ons nieuwe trainingsprogramma Work it! (Aandacht voor verandering) nemen wij u als manager mee in een proces van positieve verandering voor u en uw team. U herkent het ongetwijfeld: ‘Verandering in uw …

  • Start:
  • Duur: 8 dagdelen verspreid over 2 maanden
  • Docent: Sigrid Heusdens, Angelique de Koning
Inschrijven

Verandering in teams. Een positieve erva...

Op welke manier kan een Work it! Verandering in teams-training u helpen bij het omgaan met verandering in uw organisatie? Met ons nieuwe trainingsprogramma Work it! Verandering in teams nemen wij u mee in een proces van positieve verandering. U herkent het ongetwijfeld: ‘Verandering in uw organisatie gaat niet vanzelf’. U wordt samen met uw …

  • Start:
  • Duur: 4 dagdelen verspreid over 2 maanden
  • Docent: Sigrid Heusdens, Angelique de Koning
Inschrijven